try-out 01 & 02

In de afgelopen tijd hebben we twee try-outs gedaan. Voor we officieel van start gaan met clinics en lessen in het nieuwe seizoen 2015-2016 wilden we ter plekke proefdraaien en testen wat er nodig is om een groep kinderen, met een beperking en zonder enige ski-ervaring, groepsgewijs les te geven.
De try-outs hebben plaats gevonden op 23 november 2014 en op 18 maart 2015, allebei in samenwerking met De Schans. De foto’s zijn genomen op de tweede workshop in maart, die we hebben georganiseerd met Weekendopvang Kanjers. Heel veel dank aan de leraren van De Schans Guillaume Moonen en Lucas van Spaendonk. Zij en skileraar Julia Laurenssen, die ook van de partij was, namen eerder ook deel aan de voorbereidende Workshop 01 op 5 november 2014. Van de stichting waren Joshua en Angela aanwezig. Het waren leerzame en super leuke proeflessen, dat vonden de deelnemers ook!
[foto’s Nicole Zaalberg]

Comments are closed.