Ski-inloop 01 & 02

verslag De SterrenkijkerOm zoveel mogelijk kinderen in onze doelgroep kennis te laten maken met het skiën en met de stichting, organiseerden we in november voor de tweede keer een ski-inloop op De Schans. We deden dat al eerder in januari, beide keren in samenwerking met twee basisscholen voor speciaal onderwijs in Uden. Met groep zeven en acht van De Sterrenkijker en De Tandem hadden we op De Schans bijna 75 kinderen te gast. Zij werden met de bus van carnavalsvereniging De Knoerissen opgehaald en hebben onder begeleiding van onze vaste skileraren genoten van een paar uur ski-pret en een speurtocht … L O L

 

zie ook het bericht in Brabants dagblad | Nalatenschap van Jelle
en de Mooi Uden Krant  Jelle van den Berg Stichting in volle gang

en een bericht na de eerste ski-inloop in januari Succesvolle ski-inloop

 

 

 

 

 

Comments are closed.